HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Oppo Reno3 Pro 5G

Cateva detalii tehnice despre Oppo Reno3 Pro 5G

Oppo Reno3 Pro

Oppo Reno3 Pro 5G este un telefon aflat destul de aproape de lansarea oficială (zvonurile spun că va fi anunțat în ianuarie anul viitor), pentru că în ultima vreme s-au tot întețit informațiile despre el. Avem și o parte din specificațiile tehnice, ai ieșit la iveală și fotografii de presă. Și știm că va fi primul terminal dual-mode 5G al companiei. Așa că avem destule piese ale acestui puzzle.

Oppo Reno3 Pro

Oppo Reno3 Pro 5G va fi construit în jurul unui display AMOLED de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+. Plus o rată de refresh de 90 Hz. În spatele acestuia se pare că se va găsi o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 735, cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

În orificiul discret din ecran (plasat atipic și prezent doar într-una dintre cele două fotografii) își va face loc o cameră foto frontală de 32 megapixeli, în timp ce pe partea din spate vom avea un sistem de patru camere, cu un senzor principal de 64 megapixeli.

Un sistem de operare Android 10 și un acumulator de 4025 mAh completează lista cu detalii tehnice care se cunosc până în prezent. Interesant este că acumulatorul impresionează prin capacitate, în condițiile în care telefonul va fi foarte îngust (aproximativ 7,7 mm).

Oppo Reno3 Pro 5G va deveni disponibil inclusiv în Europa după lansarea oficială, la un preț care se speculează că se va învârti în jurul valorii de 550 euro. Un preț interesant pentru un dispozitiv 5G.

via LetsGoDigital

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep