HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z20, editie speciala de culoare Twilight Blue

ZTE Nubia Z20, editie speciala de culoare Twilight Blue

ZTE Nubia Z20

Este perioada ofertelor de sărbători, iar producătorii care nu au cum să vină cu dispozitive noi, recurg la tot felul de artificii de marketing pentru a veni în atenția celor aflați în căutarea de cadouri și promoții. Așa că avem un soi de lansare oficială pentru versiunea de culoare Twilight Blue a lui ZTE Nubia Z20. Chiar dacă a fost prezentat oficial cu două luni în urmă, sigur vă mai amintiți acest telefon care propunea un al doilea ecran, secundar, pe partea din spate.

Se renunța astfel la camerele foto frontale, pentru că putea fi folosit pentru selfie-uri sistemul de trei camere foto de pe spatele terminalului, iar ecranul suplimentar devenea ideal pentru încadrarea cât mai fericită a subiectului.

ZTE Nubia Z20

Că au venit cu o nouă opțiune de culoare, poate că nu este o veste chiar atât de îmbucurătoare. Însă faptul că la achiziția acestui ZTE Nubia Z20 albastru, cumpărătorul primește cadou o pereche de căști wireless Noobz Earphones. În plus, telefonul se bucură și de o promoție (probabil pentru perioada actuală de discount-uri) care îi mai scade prețul cu încă 50 de euro, pentru cei care se înscriu pe listele de precomandă, cu livrări din 2 decembrie. Ajunge astfel să aibă un preț de 499 euro pentru versiunea de top cu 8 GB de RAM și stocare internă de 128 GB.

Este un preț foarte bun pentru un telefon cu chipset Qualcomm Snapdragon 855+, cu un display principal de 6,42 inchi (fără notch sau orificii) și cu un ecran suplimentar, tot AMOLED, de 5,1 inchi. Plus un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 de megapixeli, ajutat de un ultra-wide de 16 megapixeli și un senzor telephoto de 8 megapixeli (zoom optic 3x). Toate ținute în viață de un acumulator de 4000 mAh.

Via Nubia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep