HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Samsung Galaxy A51

Cateva detalii tehnice despre Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51

Terminalul pare destul de aproape de momentul lansării oficiale. A trecut deja prin câteva certificări (de unde au ieșit la iveală majoritatea specificațiilor sale tehnice) și și-a făcut apariție și în materiale de tip leak. Samsung Galaxy A51 pare un mid-range destul de interesant, cu specificații decente și un aspect foarte modern. Sper să aibă și un preț bun în momentul apariției. Oricum, se va bucura de subvenții în ofertele operatorilor, acolo unde și predecesorul său a performat destul de bine. Și încă se mai vinde bine.

Samsung Galaxy A51 va fi construit în jurul unui display Super AMOLED, cel mai probabil de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+. Va avea margini extrem de înguste și un notch foarte finuț pentru camera foto frontală de 32 megapixeli. Va integra și cititorul de amprentă, pentru că acesta nu este vizibil pe spatele telefonului. Și nici integrat în butonul lateral (ca la Galaxy S10e) nu pare a fi.

Samsung Galaxy A51

La interior se pare că vom avea o combinație de chipset Exynos 9611 cu o memorie RAM de 4 GB, ținute în viață de un acumulator de 4000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă.

Pe spate avem un modul dreptunghiular cu patru camere foto, dispuse în mod inedit. Senzorul principal va fi de 48 megapixeli și va fi ajutat de un ultra-wide de 12 megapixeli, un telephoto tot de 12 megapixeli și un senzor de adâncime de 5 megapixeli.

Sistemul de operare va fi un Android 10 cu One UI 2.0 peste el.

Samsung Galaxy A51

Așa cum spuneam, specificațiile lui Samsung Galaxy A 51 sunt decente. Mai mult (și cred eu că mult mai important), telefonul chiar arată foarte bine. Așa că sunt convins că va duce mai departe succesul de vânzări al predecesorului său, care a fost cel mai popular smartphone Samsung pentru 2019.

Deocamdată nu se știe când va fi anunțat oficial, dar vă vom ține informați!

via droidShout

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep