HomeFeaturedFocusFOTO: Sony Xperia 3 va aduce schimbari la nivel de design

FOTO: Sony Xperia 3 va aduce schimbari la nivel de design

Sony Xperia 3

Au ieșit la iveală două fotografii cu un terminal al companiei japoneze, cel mai probabil viitorul flagship Sony Xperia 3. Cel puțin așa pretind pozele de mai jos. Chiar dacă nu aduc la vedere prea multe detalii, se observă dintr-una din ele că Sony va umbla destul de mult la construcția terminalului.

Sony Xperia 3

Vedem o formă cu ecranul plat (fără margini de tip Edge), dar cu spatele rotunjit. Și mai interesant mi se pare că telefonul pare să fie ceva mai subțire în zona mediană și cumva mai gros la extremități. Pare a fi o formă ceva mai naturală, care să se potrivească cât mai bine în palma utilizatorului. Cel puțin asta pare a fi intenția companiei producătoare, pentru că deja părerile fanilor sunt împărțite.

Cert este că Sony Xperia 3 este pe drum și va fi clar noul vârf de gamă al companiei. Se va bucura de un display OLED, care va păstra forma alungită cu aspect 21:9 și nu pare să fie deranjat de notch-uri sau orificii pentru camera foto frontală. Telefonul va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 865. Un chipset încă nelansat oficial, dar care va fi cel mai puternic de pe piață. În plus, va oferi conectivitate 5G, un detaliu care nu va mai putea lipsi din CV-ul unui telefon cu pretenții de vârf de gamă.

În rest, prea multe detalii tehnice încă nu se știu, dar sunt convins că pe măsură ce Sony Xperia 3 se va apropia de momentul apariției oficiale, se vor înteți și aparițiile sale de tip leak, precum și speculațiile publicaților de specialitate.

Cert este că Sony lucrează la noul flagship și lucrurile par destul de avansate. Și asta este o veste bună.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep