HomeFeaturedFocusFOTO: prima fotografie reala cu Motorola RAZR 2019

FOTO: prima fotografie reala cu Motorola RAZR 2019

Motorola RAZR 2019

Cu cât se apropie mai mult lansarea unuia dintre cele mai așteptate telefoane ale momentului, cu atât se înmulțesc leak-urile despre acesta. Este vorba despre Motorola RAZR 2019, un telefon care va îmbina cele mai noi tendințe din piața de smartphone, inclusiv pe cea mai fierbinte, ecranul pliabil, cu unul dintre cele mai îndrăgite designuri de telefon de tip clamshell. Motorola RAZR 2019 reprezintă viziunea chinezilor de la Lenovo asupra ecranului pliabil, un concept diferit de Samsung Galaxy Fold sau Huawei Mate X. Diferit, dar și ceva mai accesibil.

După cea mai recentă fotografie de presă cu terminalul, pe care o vedeți mai sus, a ieșit la iveală și prima poză real life cu RAZR 2019. Se remarcă atât forma clasică, destul de bine reprodusă, precum și locul în care ecranul se va plia, dar iese foarte bine în evidență și brățara celui (sau celei) care manevra terminalul. Nu pot să mă uit prea mult la telefon pentru că privirea îmi este atrasă în mod inevitabil de respectiva bijuterie.

Revenind la Motorola RAZR 2019, telefonul va avea parte de un eveniment oficial de lansare, pe 13 noiembrie, la Los Angeles. Hai că nu mai e mult!

via GadgetFlix

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep