HomeFeaturedFocusCONCEPT: Apple s-ar putea intoarce la designul de iPhone 4

CONCEPT: Apple s-ar putea intoarce la designul de iPhone 4

iPhone 12

S-a tot vehiculat o idee în lumea pasionaților de smartphone și în special în lumea fanilor Apple. Aceea că, împinși oarecum de la spate și de vocile celor care critică lipsa de inovație la nivel de design de la o generație la alta de iPhone, cei de la Apple vor reînvia designul de la generația a 4-a. Asta cu scopul de a face o schimbare majoră de formă, pentru a răspunde presiunii publicului, dar fără a se aventura într-o zonă pe care probabil compania nu o consideră foarte sigură.

Evident, un astfel de zvon a stârnit aproape instant imaginația entuziaștilor, care s-au grăbit să îl alimenteze cu propuneri de design. Și, deși ceea ce vedem în fotografiile de față chiar nu arată rău deloc, mă îndoiesc că iPhone 12, atunci când va vedea lumina zilei, va avea prea multe în comun cu acest design.

iPhone 12

Până atunci însă mai este mult timp, așa că pentru moment ne putem delecta cu propunerea de concept din acest material. Asta fără a intra și în alte speculații despre iPhone 12, care nu își au încă rostul.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep