HomeFeaturedFocusGafele Apple continua: nici iOS 13.2.1 nu a fost suficient, e nevoie...

Gafele Apple continua: nici iOS 13.2.1 nu a fost suficient, e nevoie de 13.2.2

iOS 13.2.2 e lansat oficial de Apple să rezolve problemele de închidere prea agresivă a aplicațiilor din fundal.
iOS 13.2.2 e lansat oficial de Apple să rezolve problemele de închidere prea agresivă a aplicațiilor din fundal.

Deja spectacolul hilar pus în scenă de Apple cu lansarea iOS 13 a ajuns prea departe: e nevoie de iOS 13.2.2 pentru ca noul iOS să aibă cât de cât o față prezentabilă. După o seriae ample de rateuri manifestate în probleme peste probleme datorate diverselor versiuni și patch-uri, iOS ajunge la versiunea 13.2.2 unde lucrurile par să se mai limpezească. După mai bine de o lună și jumătate de la lansare sistemul de operare iOS începe să prindă contur, datorită tenacității utilizatorilor care s-au încăpățânat să îl instaleze și să îl testeze așa cum ar fi trebuit să facă Apple.

iOS 13.2.2 vine să aducă puțină liniște și poate un final în seria de gafe Apple.

iOS 13.2.2, față de 13.2.1, se adresează tuturor utilizatorilor iOS și nu doar posesorilor de HomePod. În principal repară o problemă care termina agresiv aplicațiile ce funcționau în fundal și treaba asta genera probleme majore.

Apoi, o chestie care s-a manifestat și în România pe rețelele Orange și Vodafone, adică pierderea semnalului după efectuarea unui apel pe anumite modele iPhone 7,8 și XS, pare să fie și ea reparată.

Lista de probleme reparate de iOS 13.2.2.

După cum se poate observa în imaginea de mai sus, iOS 13.2.2 repară multe chestii, mai mult sau mai puțin vizibile tuturor utilizatorilor.

Încă o dată, dacă ați decis să urcați în trenul iOS 13 atunci ar fi bine să instalați și 13.2.2 ca să mai scăpați din probleme. Poate de data asta e cu noroc.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep