HomeMobileAndroidLink de download pentru noul Android Auto 4.8

Link de download pentru noul Android Auto 4.8

Android Auto 4.8 ne dă indicii cum că informația despre starea vremii ar putea reveni pe ecranul principal.
Android Auto 4.8 ne dă indicii cum că informația despre starea vremii ar putea reveni pe ecranul principal.

O nouă versiune de Android Auto a ajuns în Play Store iar utilizatorii din România care nu au acces oficial la el îl pot instala urmând acest link de pe APKMirror. Nu uitați, descărcați și folosiți aplicația doar dacă sunteți siguri că aveți încredere în APKMirror, ca să nu vă treziți că vă puneți malware cu propria mânuță pe smartphone.

În primăvara la Google I/O am văzut că Android Auto va primit ceva modificări la nivelul interfeței și treaba asta a ajuns pe Android Auto relativ repede, odată cu interfața neagră. Se pare însă că se va schimba schimbarea și Google va reintroduce prognoza meteo pe ecranul principal, conform informațiilor extrase de entuziaști în urma analizei noului pachet APK al Android Auto.

<string name="settings_weather_summary">Show weather information on the car screen status bar, obtained using your phone location</string>
<string name="settings_weather_title">Weather</string>

Adică, din meniul Android Auto se va putea activa afișarea condițiilor meteo, precum vedeți în imaginea de mai jos:

Probabil că schimbarea va fi activată curând, eu nu am văzut-o funcțională pe Huawei P30 Pro în combinație cu head unit-ul Android Auto de pe Mazda 6 2019. Apropo de asta, nu am văzut schimbări majore în funcționare – speram că problema cu repetarea la infinit a notificărilor de pe WhatsApp să dispară, chestie care nu s-a întâmplat.

Cred însă că e indicat să faceți update-ul: descărcați pachetul de la link-ul de mai sus și instalați peste versiunea anterioară. Merge fără probleme.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep