HomeFeaturedFocusHTC Desire 19s prezentat oficial, telefon de 195 dolari

HTC Desire 19s prezentat oficial, telefon de 195 dolari

HTC Desire 19s

Lumea pasionată de smartphone și mai ales fanii acestui brand încă mai așteaptă un flagship HTC. Între timp compania dă semne minime de viață pe această piață și tocmai lansează oficial HTC Desire 19s. Un entry-level (poate spre segmentul de mid-range) cu un preț de 195 de dolari. Deocamdată pus în vânzare doar pe piața din țara natală, Taiwan, fără semne legate de o disponibilitate globală. Știm că focusul companiei s-a schimbat pe VR, dar parcă totuși mi-e dor de vremurile în care foloseam HTC One M8 (și mai apoi One M9) și mi se părea cel mai fain telefon.

HTC Desire 19s

Revenind la HTC Desire 19s, merită și el câteva clipe de atenție. Cine știe, poate ajunge și prin Europa. Terminalul este construit în jurul unui display IPS de 6,2 inchi și rezoluție HD+ (aspect 19:9), dotat cu un notch în formă de picătură, pentru o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Tot în zona de fotografie, pe spatele telefonului avem un sistem de trei camere foto, nu foarte impresionant. Un senzor principal de 13 megapixeli este ajutat de un ultra-wide de 5 megapixeli și de un senzor de adâncime tot de 5 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă. Se păstrează delimitarea suprafeței din spate în două zone, una dintre ele cu un model care iese ușor în evidență și, sper eu, asigură o aderență mai bună.

La interior, HTC Desire 19s se bazează pe o combinație de chipset MediaTek Helio P22 cu o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB (ce poate fi extinsă prin microSD) și un sistem de operare Android 9 Pie cu Sense UI peste el.

Un acumulator cu o capacitate de 3850 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 10W completează lista de detalii care merită evidențiate.

Așa cum spuneam, telefonul este deja disponibil în țara natală, în două versiuni de culoare: negru și un verde foarte interesant.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep