HomeFeaturedFocusAirpods Pro Gold Edition de la Caviar, casca ce tine loc de...

Airpods Pro Gold Edition de la Caviar, casca ce tine loc de bijuterii

Airpods Pro Gold Edition de la Caviar

Nu prea știu ce utilizator, mai ales din partea feminină, care ar purta în ureche o pereche de căști Airpods ce costă 67.790 dolari (oare cum fac ăștia prețurile), ar mai avea nevoie și de cercei, oricât de interesanți ar fi ei. Bine, eu nu prea știu cine poate să poarte aceste căști de aur masiv, fără să cadă în penibil, dar probabil că au și cei de la Caviar grupul lor de clienți.

Airpods Pro Gold Edition de la Caviar

Dacă până acum asistam la transformarea telefoanelor în obiecte de lux prin folosirea în exces a metalelor prețioase și a pietrelor scumpe, plus diferite materiale exotice sau cosmice, iată că trendul se mută și în zona de accesorii. Iar Airpods Pro Gold Edition de la Caviar sunt doar un prim exemplu. Sunt construite din aur masiv de 18 karate, o singură piesă pentru fiecare cască. Tot din aur este și cutia/încărcător.

Există și o versiune ceva mai accesibilă, care propune doar piele naturală de piton pe cutie și un logo din aur al companiei, ca să nu uite utilizatorul de unde se aprovizionează cu produse de lux. La doar 1550 dolari, un chilipir!

Încă de când am citit acest material, mă frământă o întrebare. Oare utilizatorul care achiziționează aceste căști Airpods Pro Gold Edition de la Caviar, de 67.790 dolari, cu ce telefon le asortează? Trebuie să fie tot o serie limitată, cu metale nobile și pietre rare? Sau nu mai contează, dacă ai căștile în urechi, la vedere, este suficient, nu mai ai nimic de demonstrat cu telefonul?

În altă ordine de idei, ce timing, domnule! Tocmai acum m-am găsit și eu să vorbesc despre căști în urechi…

via Caviar  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep