HomeFeaturedFocusO idee faina: aplicatie de iPhone care readuce sentimentul folosirii primului iPod

O idee faina: aplicatie de iPhone care readuce sentimentul folosirii primului iPod

Un fan Apple a postat un mic material video în care își prezintă aplicația de iOS care aduce un sentiment retro pentru cei ce vor să retrăiască momentul folosirii primului iPod.
Un fan Apple a postat un mic material video în care își prezintă aplicația de iOS care aduce un sentiment retro pentru cei ce vor să retrăiască momentul folosirii primului iPod.

Vă aduceți aminte de primul iPod cu celebra sa rotiță pentru navigare? Cum ar fi dacă ați putea să retrăiți același sentiment retro pe iPhone? Un fan Apple (Elvin Hu, student la Cooper Union) s-a gândit că ar putea face o aplicație care să simuleze pe iPhone interfața de pe primul iPod – știți, ăla care a revoluționat industria muzicală.

Aplicația în cauză trasformă ecranul iPhone-ului într-un iPod Classic, inclusiv cu vibrațiile asociate rotirii rotiței, la fel ca pe iPod-ul original. Primele detalii sunt dezvăluite pe Twitter și arată cam așa:

Ideea pare să fie atractivă pentru internauți, inclusiv tatăl iPod-ului, Tony Fadell apreciind inițiativa. Lui Hu i-a venit ideea asta în urma unui proiect pe care trebuia să îl facă pentru școală.

Există însă o singură problemă: cel mai probabil Apple nu o să aprobe publicarea aplicației în Apple Store, din cauza patentelor și a licențelor.

Aplicația are chiar și un element Cover Flow, cu o interfață 3D.

Hu a mai menționat că dacă Apple va publica aplicația el o va oferi comunității Open Source – planul este să o termine până la finalul lunii decembrie. După aceea vedem dacă ajunge sau nu în Apple Store.

Mie îmi place inițiativa și cred că ar prinde un astfel de player pe iOS. Voi ce părere aveți?

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep