HomeFeaturedFocusModele de iPhone 5 functioneaza corect daca nu sunt actualizate acum la...

Modele de iPhone 5 functioneaza corect daca nu sunt actualizate acum la iOS 10.3.4

Modelele iPhone nu vor mai funcționa cum trebuie dacă nu sunt actualizate la iOS 10.3.4 din cauza unei probleme asociate funcției de localizare GPS și sincronizare a datei.
Modelele iPhone nu vor mai funcționa cum trebuie dacă nu sunt actualizate la iOS 10.3.4 din cauza unei probleme asociate funcției de localizare GPS și sincronizare a datei.

Modelele de iPhone și iPad lansate în 2012 sau înainte nu vor mai funcționa cum trebuie dacă nu sunt actualizate la iOS 10.3.4 și problemele vor începe să apară din această duminică. Sunt vizate în mod special modelele iPhone 5, care fără update-ul iOS 10.3.4 nu vor mai putea să se conecteze la anumite servicii online care necesită sincronizarea corectă a datei și orei, anunță Apple.

Dacă nu ați făcut încă actualizarea de iOS 10.3.4 nici nu o veți mai putea face over the air și va fi nevoie să folosiți iTunes pentru asta. Problemele vin de la faptul că există un bug asociat localizării GPS și afectează și utilizatorii de iOS 9.

Modelele de iPhone 4S, iPad Mini, iPad și iPad 3rd generation cu conectivitate GSM sunt încurajați să facă rapid update de la iOS 9.3.6 dacă nu au făcut-o până acum, din același motiv – mai pe larg, explicația e legată de modul în care software-ul interprezetează data curentă pe baza numărului săptămâniii aceasta ajungând astăzi la valoarea maximă, după care se va reseta la 000000000.

De reținut că problema afectează doar modelele menționate mai sus, iar dacă aveți deja actualizările iOS 9.3.6 respectiv iOS 10.3.4 ar trebui să fiți în siguranță.

Oricum, mergeți în Settings -> General -> și Software Update să vedeți dacă nu cumva aveți disponibilă vreo actualizare.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep