HomeFeaturedFocusSistemul de cinci camere foto de pe Xiaomi Mi Note 10 detaliat

Sistemul de cinci camere foto de pe Xiaomi Mi Note 10 detaliat

Mi Note 10 camera

V-am spus de ieri că avem o campanie oficială de teasing pentru Xiaomi Mi Note 10, iată că azi se înmulțesc detaliile. În mod normal nu le-aș mai fi dat atenție și aș fi așteptat lansarea de pe 4 noiembrie pentru China (la nivel global telefonul va fi lansat pe 14 noiembrie). Însă astăzi oficialii companiei au publicat pe conturile de socializare detalii despre sistemul de cinci camere foto de pe spatele telefonului.

Și cum acesta pare a fi principalul argument de vânzare al lui Xiaomi Mi Note 10 (eu sper să fie și prețul un asemenea argument), m-am gândit să nu ignor informația și să nu vă mai țin pe jar. Care sunt restul de patru senzori foto care vor însoți mult mediatizatul Samsung ISOCELL Bright HMX cu rezoluție de 108 megapixeli?

Ei bine, al doilea senzor va fi un ultra-wide de 20 de megapixeli. Urmează un senzor de 12 megapixeli, special dedicat portretelor. Urmează un telephoto de 5 megapixeli, capabil de zoom optic 5x (și se pare că și de un zoom hibrid de 50x). Ultimul în listă este un senzor macro de 2 megapixeli. Și dacă tot suntem în zonă, se pare că Xiaomi Mi Note 10 va avea o cameră foto frontală de 32 megapixeli.

Sunt curios ce rezultate vor ieși din acest sistem penta-camera, pentru că știți că sunt de părere că nu numărul de senzori dă calitatea fotografiilor. Însă Xiaomi Mi Note 10 ar putea fi o surpriză plăcută, mai ales dacă vine la un preț atractiv, așa cum ne-a obișnuit compania chineză.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep