Orange a lansat azi serviciul 5G alaturi de Samsung Galaxy S10 5G

0
Orange a lansat astăzi serviciul 5G în București, Iași și Cluj-Napoca.
Orange a lansat astăzi serviciul 5G în București, Iași și Cluj-Napoca.

Astăzi a fost momentul în care Orange a lansat serviciul 5G în România, marcând următoarea evoluție majoră a rețelelor de telefonie mobilă. Prin această lansare, clienţii Orange România devin primii din cadrul grupului Orange care beneficiază de avantajele tehnologiei 5G.

Din păcate doar trei orașe au suport 5G în acest moment, cu viteze viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps (viteze medii de 600 Mbps), capabile să furnizeze utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de serviciul de internet prin fibră optică.

După cum știți deja, rețeaua 5G aduce şi latenţe reduse. Acestea se traduc printr-un timp de răspuns al reţelei extrem de scăzut, de nivelul milisecundelor si fac posibilă apariţia unor servicii moderne cum ar fi maşinile autonome, ce pot comunica între ele în timp real, sau transmisiunea unui concert live prin intermediul ochelarilor VR.

Pentru a pune în valoare experienţa 5G, Orange propune utilizatorilor din România un pachet special de servicii şi dispozitive 5G. Acesta include acces la cea mai mare viteză 5G din România, trafic de internet nelimitat, 9.33 GB în roaming SEE pe mobil, apeluri de voce şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE. La acestea se adaugă acces la conţinut de calitate prin serviciul de muzică Deezer şi pachetul de TV mobil Family HD Go, întreg pachetul fiind disponibil pentru 25 de euro pe lună. În plus, telefonul flagship Samsung Galaxy S10 5G, primul telefon Samsung 5G lansat în România, este disponibil exclusiv la Orange, în rate lunare de 47 euro.

Test de viteză realizat prin Orange 5G pe Samsung Galaxy S10 5G.

În plus, în același pachet, utilizatorii pot beneficia gratuit de conectivitate sporită cu serviciul Number Share, pe care Orange îl lansează în premieră în România alături de ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE.

Number Share permite clienţilor să folosească acelaşi număr de telefon pe mai multe dispozitive, fără a necesita conexiune Bluetooth sau Wi-Fi. Astfel, ei dispun de o flexibilitate considerabilă în a-şi alege dispozitivul de pe care comunică: smartphone sau smartwatch. Ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE este disponibil exclusiv în oferta Orange, cu o rată lunară de 14 euro, achiziţionat împreună cu telefonul Samsung Galaxy S10 5G. De asemenea, acest serviciu poate fi activat împreună cu orice abonament Orange pentru persoane fizice, la un preţ de 2 euro pe lună.

Harta acoperirii Orange 5G în Cluj-Napoca.

“Prin lansarea 5G de astăzi facem un pas important spre următoarea generație de rețele mobile și de servicii ale viitorului. Rețeaua comercială Orange 5G este rezultatul seriei de teste realizate alături de parteneri strategici, precum și al investițiilor constante realizate de Orange România în infrastructură. Astfel, oferim clienților noștri cea mai mare viteză 5G din România și, în exclusivitate, servicii de top – Number Share, eSIM şi HD Voice Plus, ce aduc o experiență de conectivitate completă.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer Orange România.

Detalii mai multe despre Orange 5G găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here