HomeFeaturedFocusSmartisan Nut Pro 3 prezentat oficial, TikTok phone ce propune un design...

Smartisan Nut Pro 3 prezentat oficial, TikTok phone ce propune un design celebru

Smartisan Nut Pro 3

De bine ce am vorbit ieri despre posibilitatea ca iPhone 12 să împrumute designul de la iPhone 4, care a câștigat destul de mulți fani la momentul acela, iată că ne bucurăm de acest tip particular de construcție la un telefon Android, de la un producător chinez de linia a doua (unii ar spune chiar a treia). Smartisan Nu Pro 3 a fost prezentat oficial și copiază destul de nerușinat design-ul de iPhone 4 și 5, chiar și la nivel de butoane.

Am fost de părere că nu e rău să te inspiri de la cei care au făcut un lucru bun, așa ca nu mai dezvolt partea aceasta. Smartisan Nut Pro 3 este produs de compania care deține TikTok, Byte Dance pe numele ei. Se pare că aceștia au cumpărat anumite patente de la Smartisat, precum și dreptul de a folosi denumirea și așa a luat naștere Nut Pro 3.

Smartisan Nut Pro 3

Telefonul nu arată rău deloc din punct de vedere fizic și pare să își propună să nu facă compromisuri nici la nivel hardware. Este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 855+ și propune trei configurații de memorii. Una cu 8 GB de RAM și 128 GB stocare internă, una cu 8 GB de RAM și 256 GB memorie internă și una de top, cu 12 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Nu-i rău deloc!

Ecranul este un AMOLED de 6,39 inchi și rezoluție fullHD+. În partea de sus are un mic notch în formă de picătură, care găzduiește camera foto frontală de 20 megapixeli.

Pe spate avem un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Acesta este ajutat de un senzor ultra-wide de 13 megapixeli, unul telephoto de 8 megapixeli și unul macro de 5 megapixeli. Frumos și aici! Cu atât mai mult cu cât camere sunt însoțite de o grămadă de funcții software, unele inedite. Până la urmă, vine de la deținătorii TikTok și asta ar trebui să spună ceva.

Mai mult, există două designuri diferite atunci când vine vorba despre modulul cu cele patru camere de pe spate, varianta de culoare albă propune o abordare diferită, așa cum se poate vedea în fotografii.

Un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și un sistem de operare SmartisanOS bazat pe Android Pie completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Prețurile pentru Smartisatn Nut Pro 3 sunt de aproximativ 410 dolari, 455 dolari și respectiv 510 dolari, în funcție de versiunea de memorie. Telefonul este deja disponibil la comercianții online din China.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep