HomeFeaturedFocusOutlook.com poate citi si mailurile din GMAIL

Outlook.com poate citi si mailurile din GMAIL

Serviciul Outlook.com funcționează acum și cu GMAIL și poate citi email-urile de acolo.
Serviciul Outlook.com funcționează acum și cu GMAIL și poate citi email-urile de acolo.

Dacă aveți deja aplicația Outlook de Windows 10 sau de Android/iOS configurată să vă aducă email-urile din contul de GMAIL trebui să știți că această opțiune e acum disponibilă și în serviciul Outlook.com. Cine e interesat, poate să adauge contul de GMAIL în Outlook.com și să citească de acolo mailurile, într-o manieră mai simplă și mai bine organizată.

Extinderea Outlook.com către alte servicii de email e limitată acum doar la GMAIL, probabil că în viitorul apropiat vor apărea și alte integrări.

Conectați-vă pe Outlook.com, mergeți la Settings, Mail, Sync email și apoi puteți să adăugați contul GMAIL. Odată ce e adăugat, veți vedea rapid și mailurile ce încep să se sincronizeze.

Puteți alege să creați un director special pentru email-urile aduse de pe un anume cont sau să le lăsați să intre direct în Inbox-ul din Outlook.com.

Căsuța de email din GMAIL poate fi citită via Outlook.com.

Din ce am văzut, acum nu există posibilitatea de a șterge/lăsa mailurile pe GMAIL, setarea implicită înseamnă că ele rămân în continuare pe GMAIL.

Ulterior, dacă nu vreți să păstrați sincronizarea, mergeți înapoi în Settings, Mail, Sync email și ștergeți contul de acolo.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep