HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy A71 si cateva detalii tehnice

FOTO: cum arata Samsung Galaxy A71 si cateva detalii tehnice

Samsung Galaxy A71

Începe să îmi placă tot mai mult seria de mid-range-uri Galaxy A de la Samsung, care încep să propună specificații decente, un aspect elegant și modern și prețuri destul de atractive. Se pare că și Samsung Galaxy A71 va respecta toate aceste criterii în momentul în care va fi anunțat oficial. Deocamdată informațiile care au ajuns la noi sunt bazate pe câteva fotografii și ceva zvonuri. Însă sursele au un istoric destul de bun, așa că ceva urme de adevăr sunt acolo.

Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71 va propune un aspect modern și elegant, cu un display Super AMOLED Infinity-O cu margini foarte înguste. Plus un orificiu foarte finuț pentru camera foto frontală de 32 megapixeli. Ecranul va integra și cititorul de amprentă și va avea o diagonală de 6,7 inchi.

La interior, faptul că terminalul va dispune de suficientă putere de calcul este confirmat de combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 675 cu o memorie RAM de 8 GB. O combinație ce va rula un Android 10, cel mai probabil cu interfața One UI 2.0.

Samsung Galaxy A71

Nici la nivel de camere foto nu s-a făcut rabat. Se pare că Samsung Galaxy A71 va avea pe spate un sistem de patru camere foto, dispuse într-o formă inedită de L (pe care îl va propune și Galaxy A51). Senzorul principal va avea o rezoluție de 48 megapixeli. Acesta va fi acompaniat de un senzor ultra-wide de 12 megapixeli, unul telephoto tot de 12 megapixeli și de un senzor 3D ToF.

Chiar dacă informațiile nu sunt oficiale și este recomandată o doză de precauție pentru entuziaști, ele vin, așa cum spuneam, dintr-o sursă destul de credibilă. Nu sunt complete, dar ceea ce vedem până acum chiar îmi place. În plus, terminalele din seria Galaxy A de la Samsung se vând foarte bine, inclusiv în ofertele operatorilor. Așa că Samsung Galaxy A71 are toate șansele să devină un succes de vânzări atunci când va debuta.

via @OnLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep