HomeFeaturedFocusXiaomi anunta Redmi Note 8T cu disponibilitate in Europa

Xiaomi anunta Redmi Note 8T cu disponibilitate in Europa

Redmi Note 8T

Desi vedeta evenimentului a fost fără îndoială Xiaomi Mi Note 10, compania chineză a mai prezentat un terminal, tot pentru piețele europene în care este prezentă oficial. Redmi Note 8T se va vinde la un preț de 199 euro cu disponibilitate chiar peste două zile, în țări precum Spania, Italia, Franța și Germania. Urmează și alte piețe în această listă, așa că e bine să rămânem optimiști.

Redmi Note 8T este croit în jurul unui display de 6,3 inchi cu rezoluție fullHD+, prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera frontală de 13 megapixeli.

La interior avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 665 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ținute în viață de un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 18W.

Redmi Note 8T

Pe partea din spate găsim un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul macro, tot de 2 megapixeli. Tot pe spate avem și cititorul de amprentă digitală.

Sistemul de operare este un Android 9 Pie cu interfața MIUI 10 peste el.

Vor fi disponibile cu timpul și alte două variante. Una ceva mai accesibilă, cu 3 GB de RAM și 32 GB de memorie internă, la un preț de 179 euro și una ceva mai premium (dacă se poate spune așa), cu 4 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB, care se va vinde la un preț de 249 euro. Toate versiunile vor avea și slot microSD, pentru cei cu nevoi speciale în materie de spațiu de stocare.

via xda developers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep