HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Note 10 lansat oficial in Europa

Xiaomi Mi Note 10 lansat oficial in Europa

Mi Note 10

De fapt, mai corect ar fi să spunem că Xiaomi Mi CC9 Pro devine disponibil oficial și în Europa, sub numele de Xiaomi Mi Note 10. Și acest lucru se întâmplă mai repede decât era anunțat. În cadrul anunțului oficial s-a vehiculat deja și data de 11 noiembrie pentru disponibilitatea terminalului în Germania. Vor urma Spania și Italia, care vor avea telefonul disponibil de pe 15 noiembrie, urmând ca restul datelor de disponibilitate să fie anunțate ulterior.

Nu o să mai insist cu specificațiile tehnice pentru Xiaomi Mi Note 10, sunt aceleași ca la fratele Mi CC9 Pro. Cele două telefoane sunt identice.

Mi Note 10

Mult mai importantă este chestiunea prețului, aici este curiozitatea mare a celor care au rămas impresionați de acest smartphone care face fotografii atât de bune, încât s-a instalat direct pe prima poziție a topului DxOMark. Ei bine, Xiaomi Mi Note 10 are un preț pentru Europa de 549 euro pentru varianta cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă, singura disponibilă deocamdată.

Însă avem și versiunea Premium Edition (cu lentila 8P peste senzorul de 108 megapixeli), care acum poartă numele de Xiaomi Mi Note 10 Pro. Are 8 GB de RAM și 256 GB capacitate internă de stocare și va fi disponibil la un preț de 649 euro. Teoretic, la aceeași dată cu fratele său.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep