HomeFeaturedFocusXiaomi isi construieste fabrica pentru flagship-urile 5G

Xiaomi isi construieste fabrica pentru flagship-urile 5G

Xiaomi 5G

Producătorul chinez este conștient că bătălia se va da cât de curând în piața de smartphone pe zona de conectivitate 5G. Și nu vrea să fie prins nepregătit în această luptă. Așa că Xiaomi își va inaugura cât de curând propria fabrică de smartphone, care va fabrica exclusiv flagship-urile 5G ale companiei. Informația vine direct din gura CEO-ului Lei Jun, care a oferit detalii publicului în cadrul discursului pe care l-a susținut la World 5G Conference, în China.

Informația vine după ce același oficial a afirmat cu ceva vreme în urmă că toate telefoanele companiei care vor fi produse în 2020 și vor avea un preț de vânzare mai mare de 250 dolari, vor avea în mod obligatoriu suport pentru conectivitatea 5G.

Revenind la noua fabrică Xiaomi, aceasta se va afla într-unul din parcurile industriale din jurul Beijing-ului și va fi gata luna viitoare. Se va întinde pe o suprafață de 187.000 metri pătrați și va pune accentul pe integrarea unor linii automate de producție. Acest lucru se va reflecta în capacitatea de producție a acestei fabrici, care va fi de 60 de unități pe minut. Mult mai performant (spun oficialii Xiaomi) decât fabricile actuale de smartphone ale altor producători.

De asemenea, fabrica va avea un laborator de testare, dar și un departament de cercetare-dezvoltare, special gândite pentru a se ocupa de tehnologiile 5G.

Dincolo de aspectele tehnice, noua fabrică le va permite celor de la Xiaomi să organizeze mult mai des acțiuni de tipul flash-sale și să nu mai întâmpine probleme de stoc atunci când cererea pentru un anumit terminal este prea mare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep