Galaxy Note10+ 5G disponibil in Romania

0
 Samsung Electronics România anunță disponibilitatea comercială a lui Galaxy Note10+ 5G în România
Samsung Electronics România anunță disponibilitatea comercială a lui Galaxy Note10+ 5G în România

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea comercială a lui Galaxy Note10+ 5G în România. El poate poate fi cumpărat din rețelele partenerilor Orange și Vodafone, fiind al doilea smartphone 5G lansat de Samsung în România după Galaxy S10 5G pe 5 noiembrie.

Suntem entuziasmați de faptul că în decursul aceleași luni am adus în România telefoanele noastre flagship în versiunea 5G și că acestea vor putea să le ofere utilizatorilor noștri acces nu doar la specificații de top, dar și la puterea de neegalat, viteza și conectivitatea rețelei 5G”, a declarat Tiberiu Dobre, head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

Note10+ 5G vine cu un display de 6.8 inci, o baterie de 4.300 mAh și același sistem de camere disponibil și pe Note10+ (3 camere pe spate și una frontală), fiind device-ul de încredere cu care fanii seriei Note sunt deja obișinuiți. Smartphone-ul le permite utilizatorilor să se folosească de capabilitățile S Pen-ului și să lucreze eficient, să își exprime creativitatea prin foto și video, să editeze direct pe telefon, să se joace cele mai noi jocuri, dar și să se bucure de conectivitate și viteze de 10 ori mai mari datorită rețelei 5G disponibilă acum și în România.

Prețurile pentru varianta 5G a lui Galaxy Note 10+ sunt pe măsură și încep de la 1149 EUR (Vodafone).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here