HomeFeaturedFocusEditii speciale de iPhone 11 Pro: Mike Tyson sau Marilyn Monroe

Editii speciale de iPhone 11 Pro: Mike Tyson sau Marilyn Monroe

iPhone Mike Tyson

Dacă sunteți în pană de idei de cadouri, acum în prag de sărbători de iarnă, iată două propuneri cel puțin îndrăznețe din partea celor de la Caviar. Cred că numele companiei care se ocupă de personalizarea dispozitivelor spune deja tot despre gradul de kitschozitate care poate fi atins. Dar și despre faptul că sunt ironic când vă propun asemenea obiecte ca idei de cadouri. Să intre în scenă edițiile speciale de iPhone 11 Pro dedicate pugilistului Mike Tyson sau actriței Marilyn Monroe.

Romanticii merg pe varianta soft, dedicată actriției Marilyn Monroe, care, spun cei de la Caviar, conține pe lângă materiale de cea mai bună calitate, o bucățică din rochia emblematică a acesteia. Care rochie, nu mai este atât de important. Important este că sunt disponibile unități în serie limitată, la un preț de 5100 dolari. Și că pe spate găsim două buze mari, un fel de carte de vizită a acestei personalități.

Clienții mai duri, aleg una dintre cele 50 de unități dedicate lui Mike Tyson. Avem, evident, materiale scumpe, chipul sportivului pe partea din spate, dar și o bucățică de material din echipamentul de sport al pugilistului, undeva sub sticla de protecție. Asta presupune că spatele de titanium al telefonului este îmbrăcat ulterior în sticlă. Prețul de pornire este de 5850 dolari. Duritatea câștigă în fața delicateții. Cel puțin în rândul clienților Caviar.

Se pare că sunt disponibile ediții dedicate și altor personalități, cum ar fi Steve Jobs sau The Beatles. Și eu care credeam că doar fanii lui Putin sunt țintiți de cei de la Caviar.

iPhone Mike Tyson

Însă toate aceste terminale au un preț exagerat, dar nu chiar de neatins. Premianții adevărați, cei care chiar vor să iasă în față cu orice preț, au la dispoziție varianta Credo Christmas Star Diamond iPhone 11 Pro, la un prețuloi de 130.000 dolari. Altă ligă! Spor la cumpărături!

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep