HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A01 listat oficial fara prea mare tam-tam

Samsung Galaxy A01 listat oficial fara prea mare tam-tam

Samsung Galaxy A01

Compania coreeană nu a făcut prea mare vânzoleală pe marginea aceste apariții, pentru că este vorba despre un entry-level. Samsung Galaxy A01 este un telefon care se va regăsi cu succes în ofertele operatorilor, în zona cu telefoane pe care le primești gratuit la semnarea unui contract pe 24 de luni. Are un preț foarte mic, însă acest lucru se reflectă și la nivel de specificații tehnice. Lucru care era de așteptat. De aceea, așa cum spuneam mai sus, cred că este croit pentru ofertele operatorilor, acolo unde are totuși șanse să genereze ceva cifre de vânzări.

Samsung Galaxy A01

Samsung Galaxy A01 este croit în jurul unei platforme cu procesor octa-core, despre care coreenii nu oferă detalii. Memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea internă de stocare de 16 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD cu până la 512 GB. Slotul microSD este dedicat și nu influențează abilitățile dual-SIM ale aparatului.

Ecranul este un IPS LCD de 5,7 inchi și rezoluție HD+. Este un display Infinity-V, ceea ce înseamnă că un notch în formă de picătură va găzdui camera foto frontală de 5 megapixeli. Denumirea este ușor exagerată, pentru că marginile destul de groase, mai ales cea inferioară, numai a display Infinity nu arată.

Pe spate avem un sistem de două camere foto. Cea principală are un senzor de 13 megapixeli și este ajutată de una de adâncime, de 2 megapixeli. Camera frontală de 5 megapixeli ar trebui să aibă și rol în funcția Face Unlock, care suplinește lipsa cititorului de amprentă digitală.

Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh. Este singurul detaliu care se mai cunoaște. Lipsesc inclusiv informațiile comerciale, legate de preț și disponibilitate. Așa că ne vom mai auzi pe marginea subiectului Samsung Galaxy A01 în momentul în care aceste detalii vor fi publice.

Samsung Galaxy A01
Samsung Galaxy A01

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep