HomeFeaturedFocusFamilia de terminale Huawei Nova 6 a fost prezentată oficial

Familia de terminale Huawei Nova 6 a fost prezentată oficial

Huawei Nova 6

Sunt două telefoane Huawei Nova 6, unul dintre ele cu conectivitate 5G, dar și o versiune ceva mai accesibilă, Huawei Nova 6 SE. Astfel încât să existe o alegere câștigătoare pentru cât mai multe gusturi și pentru cât mai multe buzunare. Oricum, telefoanele impresionează prin specificații, mai ales cei doi frați aproape identici, care propun configurații demne de un vârf de gamă.

Diferența dintre Huawei Nova 6 și versiunea 5G este dată de prezența modem-ului 5G și de un acumulator puțin mai mare (4200 mAh față de 4100 mAh) în modelul care va suporta rețelele 5G. În rest, cele două terminale sunt identice.

Huawei Nova 6

Sunt construite în jurul chipset-ului de top de la Huawei, modelul Kirin 990, asortat cu o memorie RAM de 8 GB și capacități interne de stocare de 128 GB sau de 256 GB. Toate ascunse în spatele unui display AMOLED de 6,57 inchi și rezoluție fullHD+. Marginile sunt foarte înguste, iar în stânga sus avem un orificiu oval  care găzduiește un sistem frontal dual camera. Senzorul principal este de 32 de megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli.

Mă așteptam ca cititorul de amprentă să se găsească sub ecran, dar Huawei Nova 6 și modelul 5G îl au integrat în butonul lateral de power.

Huawei Nova 6

Revenind la camerele foto, pe partea din spate se găsește un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 40 megapixeli, unul telephoto de 8 megapixeli și unul de adâncime tot de 8 megapixeli. Modulul oval și proeminent de pe spate găzduiește și un LED flash.

Un Android 10 cu EMUI 10 peste el completează lista cu specificații tehnice.

Prețurile pornesc de la aproximativ 450 dolari și ajung până la 590 dolari, în funcție de versiunea de memorie și de suportul pentru 5G. Telefonul este disponibil la precomandă încă de astăzi, cu livrare de pe 12 decembrie.

Modelul Huawei Nova 6 SE lasă destul de mult în jos specificațiile, dar acest lucru se vede și în prețul de aproximativ 310 dolari. Datele de precomandă/expediere sunt aceleași.

Huawei Nova 6

Nova 6 SE este echipat cu un ecran IPS LCD de 6,4 inchi. Chipset-ul coboară la Kirin 810, memoria RAM rămâne la 8 GB, iar la capacitatea internă de stocare există doar opțiunea 128 GB.

În materie de abilități fotografice, terminalul are doar o cameră frontală, de 16 megapixeli. Pe spate, găsim acum un modul pătrat, cu patru camere foto. Un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli, unul de 2 megapixeli pentru poze macro și unul de adâncime, tot de 2 megapixeli.

Cititorul de amprentă rămâne pe butonul lateral.

Toate cele trei telefoanele oferă suport pentru încărcare rapidă de 40W (Huawei SuperCharge).

Nu s-a vorbit nimic despre o disponibilitate globală, așa că mai trebuie să așteptăm pentru a vedea care este strategia aleasă de Huawei.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep