HomeFeaturedFocusHuawei P Smart Pro prezentat oficial, disponibil deja in Europa

Huawei P Smart Pro prezentat oficial, disponibil deja in Europa

Huawei P Smart Pro

Compania chineză mai aduce un model entry-level pe o nișă care pare oricum destul de aglomerată, dar pe care este nevoie de alternative pentru orice preferință. Huawei P Smart Pro își face apariția și este deja disponibil pe mai multe piețe europene. La un preț de aproximativ 350 euro (valabil în Europa), pare că are destul de multe de oferit, așa că merită câteva clipe din atenția noastră.

Huawei P Smart Pro este un terminal cu aspect modern, care propune un mecanism de tip pop-up pentru camera foto frontală. Lucru care lasă loc unui display cu margini foarte înguste, nederanjat de orificii sau notch-uri. Un mare câștig la nivel de aspect. Ecranul este un IPS LCD de 6,59 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9).

Huawei P Smart Pro

În spatele acestuia își face loc o combinație de chipset Kirin 710F (procesor octa-core de până la 2,2 GHz, Cortex-A73) cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă printrun slot microSD, de tip hibrid.

Pe partea din spate, Huawei P Smart Pro are un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Camera frontală ascunsă de micul mecanism pop-up este de 16 megapixeli. Terminalul nu are senzorul de amprentă digitală pe spate. Acesta se găsește plasat lateral, pe butonul de pornire.

Un Android 9.0 Pie cu EMUI 9.1 peste el și un acumulator cu capacitatea de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 10W completează lista cu detalii care merită amintite.

Huawei P Smart Pro

Dacă toată configurația vi se pare cunoscută, este din cauză că am mai văzut-o pe piața din China, sub numele de Huawei Y9s.

Huawei P Smart Pro are o versiune neagră și una care propune un degradeu de albastru, denumită Breathing Crystal, care chiar arată bine.

Telefonul este deja disponibil pe mai multe piețe europene (Grecia,Polonia, Croația, Bulgaria), la prețuri care se învârt în jurul valorii de 350 euro.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep