HomeFeaturedFocusFOTO: primele imagini cu telefonul clamshell cu ecran pliabil de la Samsung

FOTO: primele imagini cu telefonul clamshell cu ecran pliabil de la Samsung

Samsung clamshell

Sunt primele fotografii reale cu acest terminal, până acum am avut doar simulări grafice generate pe calculator. Samsung propune un clamshell cu ecran pliabil, un model apropiat de Motorola RAZR 2019. Însă fotografiile ne lasă să vedem că nu mai există acea bărbie în partea de jos a ecranului și că terminalul pare mult mai finuț.

Vestea cea mai mare însă este dată de faptul că se pare că Samsung va fixa un preț de aproximativ 1000 de euro pentru noul terminal. Acesta va fi lansat în aceeași perioadă cu familia Galaxy S11, adică undeva peste două luni de zile.

Prețul mic (pentru un telefon cu display pliabil) mă face să cred că specificațiile interne nu vor fi la nivel de flagship. Cei care vor plăti acest preț, îl vor plăti în primul rând pentru designul și forma terminalului.

Viitorul clamshell cu ecran pliabil de la Samsung are margini mult mai înguste ale ecranului, atunci când este deschis. Se observă și un orificiu pentru camera foto frontală. Pe spate găsim un mic display pentru oră și notificări, dar și un sistem dual camera.

Deocamdată nu se cunosc alte detalii, dar vă vom ține la curent. Până atunci, vă las cu fotografiile.

Samsung clamshell
Samsung clamshell
Samsung clamshell

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep