HomeFeaturedFocusiOS 13.3 si iPadOS 13.3 tocmai au fost lansate oficial

iOS 13.3 si iPadOS 13.3 tocmai au fost lansate oficial

iOS si iPadOS 13.3 au fost lansate oficial de Apple.
iOS si iPadOS 13.3 au fost lansate oficial de Apple.

A trecut ceva vreme de când avalanșa de patch-uri de iOS s-a terminat și Apple vine cu un nou update: iOS 13.3 și iPadOS 13.3. Ambele sunt sunt disponibile din această seară și pot fi instalate de entuziaști.

În lumina rate-urilor iOS 13 vă recomand să fiți circumspecți și să nu săriți să faceți update-ul deja. Mai așteptați o zi două, vedeți ce zice comunitatea și dacă totul e ok, atunci săriți. Oricum, prea multe noutăți nu sunt în versiunea 13.3.

Apare Communications Limits în Screen Time, o opțiune utilă părinților ce vor să mai limiteze timpul petrecut pe telefon în anumite momente ale zilei – Screen Time Communications manipulează Phone, Messages și FaceTime.

Și după ce Apple a făcut atât tam tam cu Emoji și Animoji, a ajuns la concluzia că e nevoie de un buton care să le dezactiveze complet din tastatură – de asta au introdus un buton dedicat în setările iOS 13.3 (Setttings-General-Keyboard-Emoji).

Cu iOS 13.3 vine și suportul pentru chei de securitate FIDO2 pe Lightning, USB sau NFC, care chiar e o treabă interesantă … pentru unii.

Aplicațiile Apple News și Stocks vin cu schimbări de design, chestii care ar fi putut fi ușor date și prin update de aplicații nu de sistem de operare.

Și ca de obicei sunt reparate și o grămadă de probleme de securitate și performanță.

Detaliile complete legate de iOS 13.3 pot fi consultate aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep