HomeFeaturedFocusRedmiBook 13 prezentat oficial, ultra-portabil cu pret atractiv

RedmiBook 13 prezentat oficial, ultra-portabil cu pret atractiv

RedmiBook 13

Deși focusul evenimentului Xiaomi a fost clar reprezentat de lansarea oficială a lui Redmi K30 si Redmi K30 5G, nu am putut să ignor nici notebook-ul RedmiBook 13. Un ultra-portabil cu specificații impresionante, un aspect foarte finuț și mai ales cu un preț foarte atractiv. Echipat cu Windows 10 (Home Edition), dar care va fi pus în vânzare, deocamdată, doar în China. Însă sunt ceva șanse să fie accesibil inclusiv din România.

RedmiBook 13 este construit în jurul unui ecran IPS de 13,3 inchi, cu margini extrem de înguste, care se laudă cu un screen-to-bodi ratio de 89%. Rezoluția este fullHD.

RedmiBook 13

La interior avem chipset-uri Intel i5 sau Intel i7 de generația a 10-a, combinate cu o memorie RAM de 8 GB DDR4 și cu un SSD de 512 GB. Ambele variante vin echipate cu Nvidia GeForce MX250 GPU cu 2GB de memorie VRAM GDDR5. Dar există și o versiune cu Intel i5 care are chipset-ul grafic integrat, pentru un preț și mai atractiv.

Acumulatorul de 40 Wh promite o autonomie de 11 ore în condiții de utilizare standard. Iar la nivel de conectivitate, RedmiBook 13 are două port-uri USB 3.1, unul HDMI, un jack de 3,5 mm și un port proprierar pentru încărcare.

RedmiBook 13

Dispozitivul cântărește doar 1,23 kilograme și

Prețul de pornire este de aproximativ 600 dolari și, în funcție de versiune, poate ajunge până la 740 dolari pentru varianta de top. RedmiBook 13 va fi pus în vânzare în China încă de săptămâna aceasta. Așa cum spuneam, nu s-a discutat de o disponibilitate globală.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep