HomeFeaturedFocusNokia 2.3 anuntat oficial, smartphone Android One de 109 euro

Nokia 2.3 anuntat oficial, smartphone Android One de 109 euro

Nokia 2.3

Va fi pus în vânzare chiar începând de astăzi, iar prețul, chiar dacă se răsfrânge și în specificații, îl face atractiv în ochii celor care au un buget limitat pentru achiziția unui smartphone. Nokia 2.3 este genul de telefon care, odată ajuns în ofertele operatorilor, ar putea fi oferit gratis la semnarea unui contract de servicii. Așa că are ceva șanse/argumente pentru a face o figură frumoasă de vânzări.

Nokia 2.3 este construit în jurul unei combinații de chipset MediaTek Helio A22 cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă prin microSD. Poate părea puțin, dar cred că cerințele unui utilizator standard de Android (mai puțin partea de gaming cu grafică pretențioasă) pot fi satisfăcute.

În plus, configurația de mai sus este ținută în viață de un acumulator de 4000 mAh. Ceea ce ar trebui să se transpună în realitate printr-o autonomie cu mult peste medie. De fapt, producătorul promite că bariera celor două zile de utilizare standard poate fi depășită. Nu există suport pentru încărcare rapidă, dar noaptea poate fi o soluție aici.

Nokia 2.3

Limitările cred că sunt mai vizibile la nivel de abilități fotografice. Nokia 2.3 este utilat cu o cameră foto frontală de 5 megapixeli, iar pe spate propune un sistem dual camera. Senzorul principal este de 13 megapixeli și este ajutat de unul de adâncime de 2 megapixeli. Nu există cititor de amprentă.

Ecranul este un IPS LCD de 6,2 inchi și rezoluție HD+ (aspect 19:9). Este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală, care chiar ar arăta binșor, dacă nu ar fi marginile destul de groase. Se poate trăi totuși cu această problemă, nu cred că la nivelul acesta de preț lumea este foarte pretențioasă cu detaliile de design.

În continuare îl creditez pe Nokia 2.3 cu destul de multe șanse de succes, datorită prețului său accesibil.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep