HomeMobileAndroidGoogle Assistant functioneaza acum si cu Google Keep sau Bring!

Google Assistant functioneaza acum si cu Google Keep sau Bring!

Cu noul update dat de Google, Assistant este acum integrat și cu câteva soluții terțe pentru managementul listelor de cumpărături.
Cu noul update dat de Google, Assistant este acum integrat și cu câteva soluții terțe pentru managementul listelor de cumpărături.

De acum Google Assistant poate să fie folosit pentru a adăuga elemente în listele de cumpărături ținute cu aplicații dedicate gen Google Keep, Any.do, AnyList sau Bring!. O chestie simplă ce există de o veșnicie în Amazon Alexa poate fi acum făcută și cu Google Assistant, spre bucuria fanilor.

Pravir GuptaDirector, Software Engineering, Google Assistant a anunțat în seara asta noutatea pe blog-ul Google, afirmând că așa utilizatorii vor putea să manevreze mai ușor, prin comenzi vocale, listele de cumpărături de sărbători. Prin urmare, cine are un smartphone Android pe care folosește Google Assistant (în limba engleză, că în română nu avem încă suportul pentru așa ceva) poate să seteze integrarea dintre aplicația favorită și Assistant (intrați în setările Google Assistant, apoi ”Notes and Lists” din Services și adăugați contul dorit). Și ulterior să folosească comenzile vocale pe smartphone și/sau pe oricare dintre dispozitivele smart care funcționează cu Google Assistant.

Se poate începe cu lucruri simple:

  • “Create a holiday gift list.”
  • “Add a smart watch to my holiday gift list.”
  • “Add red wine to my party list.”
  • “Take a note.”
  • “Show me my notes.”

Această funcționalitate a fost cerută de multă vreme de către utilizatorii sistemelor smart cu Google Assistant, doar că a durat destul de mult până când Google s-a hotărât să o și implementeze.

În principiu ar trebui să puteți seta deja integrarea și să vedeți cum merge.

Eu folosesc mult integrarea dintre Bring! și Amazon Alexa pe boxa Echo Dot. O să încerc să văd cum merge și prin Google Assistant de pe smartphone.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep