HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A71 si Galaxy A51 prezentate oficial

Samsung Galaxy A71 si Galaxy A51 prezentate oficial

Samsung Galaxy A71

Iată că au apărut oficial noile generații ale unor telefoane cu care compania coreeană a făcut volume impresionante de vânzări. Samsung Galaxy A71 si Galaxy A51 au fost prezentate și par să ia foarte în serios sarcina de a duce mai departe popularitatea de care s-au bucurat predecesorii lor. În acest sens, au scos din traista cu specificații câteva argumente interesante, care nu cred că vor putea lăsa insensibili viitorii cumpărători.

O să încep cu fratele mai mare și mai puternic, Samsung Galaxy A71. Se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 730 cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ascunse în spatele unui display AMOLED Infinity-O, prevăzut cu un orificiu pentru camera foto frontală. Există și slot microSD, la fel cum există și variante cu mai puțină memorie RAM și stocare internă.

Samsung Galaxy A71

Ecranul integrează cititorul de amprentă și are o digonală de 6,7 inchi, rezoluție fullHD+ și un aspect 20:9. Camera foto frontală, care își face loc prin orificiul din display are o rezoluție de 32 megapixeli.

Pe spate se distinge un sistem de patru camere foto, dispuse în L, integrate într-un modul rectangular. Senzorul principal este de 64 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 12 megapixeli, un senzor de adâncime de 5 megapixeli și unul dedicat macro, tot de 5 megapixeli.

Acumulatorul de pe Samsung Galaxy A71 are o capacitate de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 27W. Sistemul de operare este Android 10 cu interfața OneUI 2.0 peste el.

Galaxy A71 propune un model cu mai multe linii pe spate, care arată destul de bine și patru versiuni de culoare.

Samsung Galaxy A51

Fratele mai mic, Samsung Galaxy A51, păstrează o mare parte din aceste specificații. Dar și toate elementele de design. Are un ecran ceva mai mic, de 6,5 inchi, dar nu umblă la aspect și rezoluție. Automat, scade și acumulatorul. La 4000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă de 15W.

Chipsetul este un Exynos 9611, configurațiile de memorie se păstrează neschimbate. Senzorul principal de la sistemul de camere de pe spatele terminalului scade la 48 megapixeli.

Cam acestea sunt diferențele între cele două terminale. Samsung Galaxy A51 are prețuri ce pleacă de la aproximativ 350 dolari, valabile pentru piețele asiatice. Poate fi precomandat, dar livrările încep doar după 27 decembrie.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep