HomeFeaturedFocusWaze are acum si optiunea de raportare a drumurilor inzapezite

Waze are acum si optiunea de raportare a drumurilor inzapezite

Waze are acum posibilitatea de a genera alerte legate de drumuri înzăpezite.
Waze are acum posibilitatea de a genera alerte legate de drumuri înzăpezite.

Google ne arată că nu doar aduce în Maps funcții din Waze, dar continuă să extindă și funcționalitatea celei de-a doua aplicații. Pentru foarte mulți dintre noi Waze este un asistent excelent în ceea ce privește planificarea drumurilor pe care le efectuăm cu mașina, iar faptul că primim informații în timp real despre ce se întâmplă pe traseu ne ajută să ajungem mai devreme și în siguranță.

O funcție nou introdusă de Google în Waze este cea de raportare a condițiilor de drum înzăpezit și e deja disponibilă în 185 de țări, inclusiv România. Dacă ați făcut update la cea mai nouă versiune Waze, atunci mergeți în zona de raportare, alegeți Pericol și de acolo Vreme. Veți vedea că apare ”drum inzăpezit” alături de ”gheață pe drum” și ”Grindină”.

Odată cu venirea iernii și apropierea sărbătorilor, astfel de detalii sunt extrem de utile, mai ales pentru situațiile în care veți merge cu mașina pe trasee noi.

Funcționalitatea a fost dezvoltată de Waze împreună cu Virginia Department of Transportation (VDOT) și probabil că o să intre în Waze for Cities Data, în ideea de a ajuta municipalitățile să indentifice rapid care sunt drumurile cu probleme și evident, să acționeze prompt și mai eficient. Poate că la un moment dat așa ceva o să fie util și primăriilor din România.

Până atunci știu sigur că opțiunea este utilă șoferilor.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep