HomeFeaturedFocusUmidigi A3S, smartphone de 60 de dolari cu Android 10 stock

Umidigi A3S, smartphone de 60 de dolari cu Android 10 stock

Umidigi A3S

Telefonul va fi disponibil la vânzare pe AliExpress, în data de 9 decembrie, în cadrul unei promoții. Prețul său întreg este de 80 de dolari. Cred că mulți dintre voi ați făcut cumpărături de pe acest magazin online fără probleme. Nu îmi place să promovez excesiv alternativele din China, dar la 60 de dolari mi se pare că Umidigi A3S este un chilipir care merită speculat fără prea multe rețineri.

Chiar dacă prețul mic se răsfrânge în specificațiile terminalului, rămân totuși suficiente de oferit la acești bani. Umidigi A3S este construit în jurul unei platforme MediaTek Helio A22, ajutată de o memorie RAM de 2 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB. Toate ținute în viață de un acumulator cu o capacitate de 3950 mAh.

Pe spate avem un sistem de două camere foto, cu un senzor principal de 16 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli. Tot pe spate avem și cititorul de amprentă digitală. Camera frontală este de 13 megapixeli.

Umidigi A3S

Ecranul are o diagonală de 5,7 inchi și o rezoluție HD+. Există și o variantă cu 10 dolari mai scumpă, care propune un display cu aspect 19:9, prevăzut de această dată cu notch, dar și o memorie RAM de 3 GB.

Umidigi A3S vine cu funcționalități dual-SIM, iar Android-ul 10 stock este o mare calitate. Așa că, exact cum spuneam, pare a fi un chilipir interesant.

via AliExpress

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep