HomeFeaturedFocusTotul despre Motorola One Hyper

Totul despre Motorola One Hyper

Motorola One Hyper

Se pare că terminalul va fi anunțat oficial chiar astăzi, însă deja nu mai prezintă secrete. Se știe că Motorola One Hyper este primul terminal al companiei cu un sistem de tip pop-up pentru camera foto frontală, iar acum avem și fotografiile oficiale de presă care să susțină această afirmație și să ofere detalii despre poziționarea și construcția acestui sistem.

În plus, vedem și două dintre variantele de culoare în care va fi disponibil Motorola One Hyper. A se reține că de obicei, dacă Motorola are One în componența denumirii unui terminal, atunci este vorba despre un telefon din programul Android One.

Motorola One Hyper

Un sistem de tip pop-up presupune un display nederanjat de notch-uri sau orificii. Un ecran LCD de 6,39 inchi și rezoluție fullHD+ (parcă nu este aspectul alungit 21:9 care îmi place mie atât de mult), care, cel puțin din fotografii pare a avea margini destul de înguste.

Pe spate se găsește un sistem de două camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli și unul de adâncime de 8 megapixeli, precum și cititorul de amprentă digitală, care nu pare a mai avea logo-ul Motorola pe el. Însă soluția găsită mi se pare mult mai fericită. Camera frontală, că tot am pomenit-o, este de 32 megapixeli.

Motorola One Hyper

La interior, Motorola One Hyper se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 675, asortat cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ținute în viață de un acumulator de 3600 mAh cu suport pentru încărcare rapidă.

Lipsește un preț din ecuație, dar vom reveni cu el în momentul în care informația este disponibilă.

via WinFuture

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep