HomeFeaturedFocusZi cu discount consistent pentru OnePlus 7 Pro

Zi cu discount consistent pentru OnePlus 7 Pro

promotie OnePlus 7 Pro

Este aniversarea de 6 ani a tinerei companii chineze care a demonstrat de-a lungul existenței sale că poate oferi terminale de calitate și mai ales un raport preț/specificații foarte atractiv. O ocazie excelentă pentru niște reduceri semnificative la achiziția lui OnePlus 7 Pro, dar și pentru a face câteva pachete interesante la alte modele de smartphone, la achiziția cărora cumpărătorul primește gratuit o pereche de căști Bullets Wireless 2.

În funcție de piață, promoția este accesibilă prin intermediul unui cod promo (6THBIRTHDAY) sau este deja scăzută din preț. Cert este că ea există și este în valoare de 140 euro (pentru Europa). În mod ciudat, în momentul în care faci switch la România, discount-ul scade la 130 euro. Chiar și așa, este o afacere interesantă, mai ales pentru fanii acestui brand.

promotie OnePlus 7 Pro

Promoția este valabilă doar la modelul cu 8 GB de RAM și 256 GB capacitate internă de stocare, pentru modelul OnePlus 7 Pro. În plus, cumpărătorul primește și o preche de căști USB Type-C cadou.

Îi urăm companiei viață lungă și la cât mai multe telefoane reușite și cu preț mic!

În ceea ce privește promoția, nu știm cât durează. S-ar putea să fie valabilă doar astăzi, așa că nu mai pierdeți vremea și treceți la cumpărături! Vă ajută și link-ul de mai jos.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep