HomeFeaturedFocusAvem primul build din noul branch de Windows 10: 19536 in Fast...

Avem primul build din noul branch de Windows 10: 19536 in Fast Ring

Odată cu Windows 10 Insider Preview 19536 opțiunea Calls asociată Your Phone ajunge și pe versiunea comercială Windows 10, de la May 2019 Update încoace.
Odată cu Windows 10 Insider Preview 19536 opțiunea Calls asociată Your Phone ajunge și pe versiunea comercială Windows 10, de la May 2019 Update încoace.

Ieri seară Microsoft a lansat un nou build (19536) de Windows 10 Insider Preview, în Fast Ring, marcând trecerea către un nou branch (“RS_PRERELEASE”).

Prima noutate este că driver-ele ce apar în Settings > Update & Security > Windows Update > View optional updates vor fi mai ușor de indetificat și actualizat (dacă e cazul).

A doua modificare este lansarea unei versiuni actualizate pentru Korean IME, funcționalitate ce nu a ajuns în versiunea 19H1.

Al treilea lucru nou este legat de modalitatea de creare și configurare a setărilor pentru membri familiei – limitările pentru screen time, filtrele de conținut, calendarul partajat etc. Pentru aceia dintre voi ce au PC-ul folosit de mai mulți membri ai familiei, noile opțiuni vor facilita aceste configurări speciale.

Cu ajutorul Your Phone Photos, managementul pozelor de pe smartphone pe PC via Your Phone este extins pentru utilizatorii Insider Preview, cele mai noi … 2000 de poze pot să fie manevrate simplu.

Dincolo de asta, Phone Screen afișat pe PC permite acum interacțiunea cu aplicațiile Android prin stylus, cu suport pentru diferite niveluri de presiune.

Totodată, facilitatea Calls prin care se pot prelua/iniția apelurile de voce direct de pe PC (fără să mai fie nevoie să atingem smartphone-ul) a fost îmbunătățită și va ajunge acum la toată lumea, nu doar la utilizatorii din Insider Preview. Prin urmare stați cu ochii pe Your Phone pentru că în curând o să vă apară și vouă.

Ce înseamnă asta, presupunând că aveți smartphone-ul Android conectat la PC cu Your Phone?

  • puteți răspunde la apelurile de voce direct de pe PC.
  • Puteți porni apeluri de voce folosind tastatura virtuală sau agenda de contacte.
  • Refuza apelurile de voce, inclusiv cu trimiterea de SMS-uri predefinite.
  • Accesarea listei de apeluri și interacțiunea cu ea.
  • Transferul apelurilor de pe telefon pe PC și invers.
  • Pornirea de apeluri direct prin clic pe un număr de telefon afișat în browser.

Pentru a putea folosi Calls, e nevoie de:

  • orice smartphone Android 7.0 sau mai nou
  • Un Windows 10 PC cu Bluetooth
  • Windows 10 May 2019 Update sau mai nou
  • conectarea smartphone-ului la PC prin Your Phone. Mai multe detalii găsiți pe Your Phone support page.

Există și o listă lungă de probleme fixate în Windows 10 Insider Preview 19536, alături de câteva bug-uri minore legate de BattlEye, OPtimize Drives Control Panel și anumite dispozitive USB 3.0.

Build-ul pare curat așa că nu văd de ce nu l-ați putea instala. Eu i-am dat deja drumul pe unul dintre sistemele mele de test, nu sunt probleme până acum.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep