HomeFeaturedFocusZTE Axon 10s Pro 5G prezentat oficial

ZTE Axon 10s Pro 5G prezentat oficial

ZTE Axon 10s Pro 5G

După o perioadă de teasinguri oficiale, compania chineză a dezvăluit și informațiile care lipseau despre ZTE Axon 10s Pro 5G. Un vârf de gamă cu un nume destul de lung, care a fost arătat opiniei publice chiar de către CEO-ul diviziei de mobile a ZTE. Un smartphone care seamănă destul de mult, mai ales din punct de vedere fizic, cu ZTE Axon 10 Pro 5G, dar care aduce câteva îmbunătățiri pentru a crește performanțele.

ZTE Axon 10s Pro 5G

Se păstrează toate specificațiile tehnice și configurațiile de memorie, cu mici excepții. Cea mai importantă modificare este apariția chipset-ului Qualcomm Snapdragon 865, care înlocuiește generația anterioară. Memoriile sunt acum LPDDR5 cea RAM, respectiv UFS3.0 cea ROM, schimbări care asigură un plus de viteză.

Tot în acest scop s-a trecut la MiFavor 10 OS, bazat pe Android 10. O interfață  cu Dark Mode, cu un AI îmbunătățit, cu aplicații pentru creșterea performanțelor (Z-Booster 2.0).

ZTE Axon 10s Pro 5G

În rest, nu există deosebiri la nivel de hardware față de versiunea anterioară.

ZTE Axon 10s Pro 5G va avea un preț de vânzare de aproximativ 450 dolari, valabil pe piața din China. Nu se știe când va deveni disponibil, aceste detalii nu au fost oferite opiniei publice.

via SparrowNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep