HomeFeaturedFocusCateva detalii despre seria P40 de la Huawei

Cateva detalii despre seria P40 de la Huawei

Huawei P40 Pro

În mod clar urmează o perioadă foarte agitată în piața de smartphone peste o luna si ceva. Încep lansările numelor mari din piață și, după evenimentul Samsung (11 februarie), va fi rândul celor de la Huawei să aducă noua serie P40, undeva în martie, în cadrul unui eveniment care va avea loc în Paris. Intercalat, între cele două evenimente majore, vom avea cel puțin o apariție interesantă, de la Sony, care va anunța noile Xperia.

Revenind la seria P40 de la Huawei, prima veste și probabil informația pe care o așteaptă toți pasionații de smartphone, este legată de serviciile Google. Lipsesc și de această dată, vom avea Huawei Mobile Services (care vor să înlocuiască aplicațiile Google) pe un Android 10 (varianta Open Source). Da, dezamăgirea este destul de mare.

Modelul de bază al seriei (standard, să-i spunem), Huawei P40, se bucură de cea mai mare expunere. Are și o fotografie leak-uită, care nu prea mai lasă loc de secrete la nivel de detalii fizice.

Huawei P40

Propune un sistem cu trei camere foto pe spate (care pare să sugereze un zoom optic 3x) și un display plat (6,1 sau 6,2 inchi), cu un orificiu de tip pill (oval) pentru sistemul dual-camera frontal. La interior terminalul se va baza pe un chipset Kirin 990, versiunea cu suport pentru conectivitatea 5G.

Același lucru îl va face și Huawei P40 Pro. Va folosi același chipset, însă va fi destul de diferit de fratele său. Va avea un display curbat pe toate cele patru laturi, cu un orificiu similar, pentru un sistem frontal de două camere foto. Și cu o diagonală de 6,5 – 6,7 inchi. Pe spate va avea un sistem de cinci camere foto, dacă zvonurile sunt corecte.

Huawei P40 Pro

Ca de obicei, modelul P40 Lite este cel mai puțin popularizat, cel puțin la nivel de zvonuri. Lumea este interesată de vârfurile de gamă. Presimt că va urma o perioadă destul de agitată în materie de informații despre seria P40 de la Huawei, așa că vă vom ține la curent cu detaliile care par interesante și au șanse să fie și adevărate.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep