HomeFeaturedFocusDe azi Windows 7 nu mai primeste suport din partea Microsoft, practic...

De azi Windows 7 nu mai primeste suport din partea Microsoft, practic intra pe lista sistemelor de operare moarte

De astăzi Windows 7 nu mai primește suport oficial din partea Microsoft, nu vă mai așteptați la patch-uri de securitate sau actualizări de OS. Faceti rapid upgrade la Windows 10, e inca gratuit!
De astăzi Windows 7 nu mai primește suport oficial din partea Microsoft, nu vă mai așteptați la patch-uri de securitate sau actualizări de OS. Faceti rapid upgrade la Windows 10, e inca gratuit!

Sistemul de operare Windows 7 a ajuns la finalul vieții: Microsoft nu mai oferă de astăzi suport pentru actualizări, nici măcar pentru companiile care au fost dispuse să plătească extra. Prin urmare puteți considera Windows 7 ca fiind mort și ar fi momentul să faceți un upgrade către un sistem de operare mai modern. Opțiunea cea mai la îndemână este Windows 10, upgrade-ul fiind încă gratuit pentru cei ce au licențe de Windows 7.

Da, posibilitatea de upgrade de la Windows 7 la Windows 10, gratuit, este încă activă și vă recomand să o folosiți dacă nu ați făcut-o încă. Practic, la mai bine de 5 ani de la această promoție, Microsoft o ține încă activă, chiar dacă voalat a spus că nu mai funcționează.

Folosindu-vă de Media Creation Tool aveți posibilitatea de a crea un kit de instalare pentru Windows 10 pe care să îl folosiți pentru upgrade gratuit și scutiți cel puțin 100 EUR.

În ideea că nu vreți să rămâneți pe Windows, aveți o grămadă de opțiuni Linux. Recomandarea mea ar fi Ubuntu sau Linux Mint, ambele extrem de ușor de instalat și configurat, cu interfață și funcționalitate similare Windows 7.

Aveți la dispoziție o grămadă de opțiuni, așa că nu aveți niciun motiv să spuneți că veți renunța la bătrânul Windows 7. Și-a făcut treaba, lăsați-l să moară, măcar din motive de securitate (în acest moment sistemele de securitate din Windows 7 sunt învechite in comparatie cu alte sisteme de operare moderne) dacă nu și din cele funcționale.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep