HomeFeaturedFocusCateva informatii despre familia de telefoane OnePlus 8

Cateva informatii despre familia de telefoane OnePlus 8

OnePlus 8 Pro

Se pare că tânăra companie chineză va lansa de această dată nu mai puțin de trei telefoane în familia OnePlus 8. Un fel de premieră pentru strategia comercială a acesteia. OnePlus 8, 8 Pro și un 8 Lite sunt cei trei frați. Numele sunt, cred eu, grăitoare pentru ceea ce va putea face fiecare și mai ales pentru a stabili ordinea celor trei în ceea ce privește performanțele și, automat, prețul.

OnePlus 8 Pro (foto sus) va fi cel mai puternic dintre cele trei terminale și a trecut deja prin Geekbench. Cum era de așteptat, a lăsat acolo ceva urme. Se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 865 și o memorie RAM de 12 GB. S-ar putea să existe și o versiune mai accesibilă, cu memorii ceva mai mici. Dar noi ne uităm la top of the top acum. Ecranul lui OnePlus 8 Pro va avea o rată de refresh de 120 Hz, în timp ce frații mai mici vor avea doar 90 Hz.

OnePlus 8 Lite
OnePlus 8 Lite

Despre modelul Lite se știe doar că ar putea fi primul telefon al companiei care nu va utiliza un chipset Qualcomm. Se pare că se va baza pe un chipset MediaTek Dimensity 800 5G. Numele este grăitor în ceea ce privește suportul pentru conectivitatea 5G, care va fi un atribut al tuturor celor trei telefoane.

În mod clar, OnePlus 8 Pro va avea pe partea din spate un sistem de patru camere foto. Chiar dacă au apărut (au leak-uit) fotografii de presă cu cele trei modele, lucrurile sunt ușor confuze în ceea ce privește numărul de camere foto ale celorlalte două versiuni.

OnePlus 8
OnePlus 8

Deocamdată este recomandată o ușoară reținere în asimilarea acestor informații, pentru că ele nu au un suport oficial. Însă vă vom ține la curent cu veștile noi despre aceste terminale mult așteptate.

via Geekbench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep