HomeMobileAndroidHonor V30 Pro ajunge pe locul al doilea in top-ul DxOMark

Honor V30 Pro ajunge pe locul al doilea in top-ul DxOMark

DxOMark a testat sistemul de camere de pe Honov V30 Pro și l-a adus pe al doilea loc, imediat după Mate 30 Pro, cu rezultate foarte bune în low light.
DxOMark a testat sistemul de camere de pe Honov V30 Pro și l-a adus pe al doilea loc, imediat după Mate 30 Pro, cu rezultate foarte bune în low light.

Huawei, împreun cu compania soră Honor, ocupă primele trei locuri în top-ul DxOMark cu Mate 30 Pro 5G, Honor V30 Pro și Mate 30 Pro. Lansat în decembrie 2019 Honor V30 Pro este flagship-ul din gama mai ieftină a Huawei, adică seria Honor. Beneficiază de un display IPS de 6.57 inci, procesor HiSlicon Kirin 990 și 8 GB RAM.

Pe partea foto are un sistem principal format din trei camere cu un senzor de 40 MP, Sony MX600 40MP și sistem de stabilizare optică, identic cu cel instalat pe Mate 30.

Una dintre pozele făcute cu Honor V30 Pro, publicată de DxOMark.

În această configurație a făcut o figură excelentă în testul DxOMark, fiind capabil să realizeze poze excelente în toate scenariile, în mod special în cele cu lumină puțină. Al doilea element distinctiv este funcția de zoom, unde rezultatele sunt remarcabile.

Singura problemă importantă fiind legată de rate-urile date pe partea de focalizare automată, dar și asta nefiind un lucru permanent.

Remarcabil este faptul că prin Honor V30 Pro Huawei a decis să arate lumii că poate aduce un super aparat foto și la o gamă de preț sensibil mai mică decât cea în care se găsesc modelele Mate 30, iPhone 11 Pro, respectiv seria Note10 de la Samsung.

Gândiți-vă că Mate 30 Pro 5G are 123 de puncte pentru camera foto principală, Honor V30 Pro doar 122, Mate 30 Pro 121 în timp ce iPhone 11 Pro Max are 117, la fel ca Note 10+. Diferența e mare în ceea ce înseamnă notele, poate nu neapărat la fel de vizibilă în utilizarea zilnică.

Așa că dacă vreți un smartphone mai ieftin care să facă poze foarte bune, Honor V30 Pro ar trebui să vă facă cu ochiul. Păcat că Huawei a retras Honor din România.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep