HomeFeaturedFocusNokia 9.1 nu mai apare, se trece direct la Nokia 9.2

Nokia 9.1 nu mai apare, se trece direct la Nokia 9.2

Nokia 9.2

Se pare că, din dorința de a scoate pe piață un flagship cât mai competitiv, cei de la HMD Global au decis să treacă direct la Nokia 9.2, un vârf de gamă cu toate specificațiile în linie cu flagship-urile celorlalți producători consacrați. Inclusiv cu chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 865, principalul motiv pentru acest artificiu cu denumirile telefoanelor. Dacă vă mai amintiți, Nokia 9.1 era programat să apară în ultima lună a anului trecut, cu Snapdragon 855, însă între timp acest chipset s-a cam demodat.

De aici decizia de a sări această denumire și de a lucra direct la flagship-ului lui 2020. Evident, informația nu are încă o confirmare oficială, așa că trebuie tratată cu moderație. Însă nici nu pare a fi o strategie greșită, ba chiar aș spune că este o decizie mai sănătoasă a companiei finlandeze.

Mai mult, viitorul Nokia 9.2 va oferi și suport pentru conectivitatea 5G, făcând astfel încă un pas înspre topul clasamentului Android-elor. Zvonurile spun că terminalul va vedea lumina zilei în cadrul Mobile World Congress de anul acesta, la finalul lunii februarie. Sunt însă și voci care afirmă că de-abia în toamna lui 2020 va fi lansat oficial acest vârf de gamă.

Nokia 9.2

Între timp, se pare că Nokia lucrează și la un mid-range cu suport pentru conectivitatea 5G, pentru a nu pierde public interesat de viteze și mai mari de transfer. Telefonul, a cărui denumire nu este încă cunoscută, se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 765. De această dată informația a fost confirmată și de către oficialii companiei, așa că este destul de sigură.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep