HomeFeaturedFocusOnePlus Concept One pare a avea camere foto invizibile

OnePlus Concept One pare a avea camere foto invizibile

OnePlus Concept One

Terminalul pe care oficialii companiei chineze au promis că îl vor prezenta oficial la CES, pe 7 ianuarie (săptămâna viitoare), OnePlus Concept One, vine cu un feature extrem de interesant. Un sistem de camere foto care devine invizibil pentru ochiul uman, lucru care va conferi telefonului un aspect interesant și în același timp elegant.

Ascunderea sistemului de camere foto de pe spate este posibilă cu ajutorul unei sticle speciale care își poate schimba culoarea. Practic un ecran LCD cu un singur pixeli, care poate lua culoarea de pe spatele terminalului, pentru a da senzația de uniformitate deplină. Oficialii companiei au publicat și un scurt filmuleț pentru a arăta cum funcționează această inovație.

Partea mai puțin fericită este că, din câte se știe până acum, OnePlus Concept One nu va fi un terminal comercial, ci doar o apariție destinată exemplificării inovațiilor la care lucrează compania. Unii speră chiar la un dispozitiv cu ecran pliabil, însă schițele pe care oficialii OnePlus le-au făcut publice nu lasă să se întrevadă așa ceva.

OnePlus Concept One

Însă ceea ce va arăta publicului OnePlus Concept One, ar putea să aducă la nivel comercial următoarea generație de telefoane, familia OnePlus 8. Probabil că săptămâna viitoare vom avea mai multe detalii în această direcție.

via Wired

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep