HomeFeaturedFocusOnePlus Concept One prezentat oficial, co-branding cu McLaren

OnePlus Concept One prezentat oficial, co-branding cu McLaren

OnePlus Concept One

Așa cum era de așteptat, nu este un smartphone care va fi disponibil pentru publicul larg. Însă, ceea ce este mult mai important, integrează noua tehnologie pentru care OnePlus a făcut teasing și care face camerele foto de pe spate să dispară ascunse de o sticlă ce își poate schimba culoarea. Acesta este marele merit al lui OnePlus Concept One. Însă mă cam îndoiesc că vom vedea acest feature inovator prea repede într-un terminal de serie al companiei chineze. Sper să mă înșel!

OnePlus Concept One pare să fie un OnePlus 7T Pro, învelit însă, pe partea din spate, de celebra piele Papaya Orange, specifică McLaren. Clipul de mai jos ne arată că și tehnologia este folosită și la mașinile McLaren, nu doar pielea respectivă. Și exemplifică destul de bine cum reușește sticla să ascundă camerele foto din spatele ei.

Pentru omul tehnic acestea sunt detaliile care chiar contează. Știm că în momentul activării aplicației de cameră foto, durează cam 0,7 secunde până când acestea devin vizibile (și automat funcționale). Sticla respectivă se cheamă sticlă electrocromică și devine opacă atunci când este supusă unei sarcini electrice.

Se pare că are și un rol de filtru atunci când o sursă prea puternică de lumină acționează direct asupra camerelor foto. Funcția poate fi accesată doar din modul Pro și s-ar putea ca asta să fie o aplicabilitate mult mai utilă decât cea cu rol pur estetic.

În rest nu prea se știu detalii despre OnePlus Concept One. Compania chineză a insistat asupra acestui feature inovator, fără să completeze cu alte informații. Nu se știu nici prețul și nici disponibilitatea dispozitivului extravagant, care s-ar putea să nu fie disponibil pentru achiziție. Și nici nu cred că interesează foarte mult pe cineva aceste detalii.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep