HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy XCover Pro prezentat oficial, telefon pentru anumite categorii profesionale

Samsung Galaxy XCover Pro prezentat oficial, telefon pentru anumite categorii profesionale

Samsung Galaxy XCover Pro

Chiar dacă numele de Xcover duce cu gândul la anumite certificări care perimit utilizarea dispozitivului în medii ceva mai vitrege, de această dată compania coreeană a mers și mai departe. Samsung Galaxy Xcover Pro are certificările IP69 și MIL-STD-810G. Asta înseamnă că poate fi scufundat în apă și că rezistă la șocuri mecanice la care alte terminale au de suferit. Poate cădea de la 1,5 metri pe beton fără să pățească nimic. Aici eu zic că este și o chestiune de noroc, dar mergem pe declarațiile producătorului. Aceleași certificări garantează rezistența la umiditate, mediu salin, vibrații sau diferențe mari de temperatură.

Samsung Galaxy XCover Pro

Asta ar presupune că Samsung Galaxy XCover Pro se adresează utilizatorilor activi, sportivilor extremi, oamenilor dinamici. Dar, așa cum spuneam, și profesioniștilor din diferite industrii. Și aici coreenii au plusat. XCover Pro vine acum și cu o aplicație dedicată, mPOS, care îl poate transforma într-un punct de vânzare mobil, care îi conferă abilități de care pornesc de la scanrea codurilor de bare și până la procesarea plăților. Un instrument complet pentru vânzătorii ambulanți, pentru gestionarii care au grijă de depozite, pentru curieri sau agenții de livrări de hrană. Și lista poate continua!

Tranzacțiile financiare sunt securizate prin Samsung KNOX.

Din punct de vedere hardware, Samsung Galaxy XCover Pro se bazează pe o combinație de chipset Exynos 9611 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu până la 512 GB prin microSD. Toate sunt ascunse în spatele unui display de 6,3 inchi (rezoluție fullHD+, aspect 20:9), prevăzut cu un orificiu pentru camera foto frontală.

Samsung Galaxy XCover Pro

Aceasta are o rezoluție de 13 megapixeli. Pe spate găsim un sistem de două camere foto, cu un senzor principal de 25 megapixeli și unul ultra-wide de 8 megapixeli. Cititorul de amprentă este plasat lateral, pe butonul de pornire al telefonului. Samsung Galaxy XCover Pro are două butoane hardware suplimentare, care pot fi configurate de către utilizator.

Sistemul de operare este un Android 9 Pie, iar acumulatorul are o capacitate de 4050 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 15W. Mai mult, poate fi scos și înlocuit la nevoie.

Prețul de vânzare pentru Samsung Galaxy XCover Pro a fost stabilit la 500 de euro. Terminalul va fi disponibil la începutul lunii februarie.

via TheVerge

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep