HomeFeaturedFocusOppo F15 anuntat oficial, mid-range interesant la 280 de dolari

Oppo F15 anuntat oficial, mid-range interesant la 280 de dolari

Oppo F15

Este un preț aproximativ pentru piețele asiatice, acolo unde va fi pus în vânzare pentru început, pe 24 ianuarie. Însă Oppo F15 are toate șansele să ajungă și în Europa. Este un terminal interesant, un mid-range cu preț atractiv, care pare să aibă destul de multe de oferit pentru banii ceruți. Și cum au început să circule și zvonuri care vorbesc despre o viitoare prezență oficială a companiei Oppo în România, cred că merită să îi acordăm câteva clipe de atenție.

Oppo F15 este croit în jurul unei combinații de chipset MediaTek Helio P70, cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD, pentru cei cu nevoi speciale în materie de stocare.

Oppo F15

Toate sunt ascunse în spatele unui display AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție FHD+ (aspect 20:9). Ecranul este prevăzut cu un mic notch în formă de picătură, pentru camera foto frontală de 16 megapixeli. Mai mult, acesta integrează și cititorul de amprentă digitală. Protecția display-ului este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 5.

Pe spatele lui Oppo F15 găsim un sistem cu patru camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, cu o rezoluție tot de 2 megapixeli.

Un acumulator cu capacitatea de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă VOOC 3.0 (20W) și un sistem de operare Android 9.0 Pie cu Color OS 6.1 peste el completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiate.

Așa cum spuneam, Oppo F15 va fi pus în vânzare pe 24 ianuarie, pe piețele asiatice, la un preț de aproximativ 280 dolari. Este deja disponibil la precomandă pe magazinele asiatice ale Amazon.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep