HomeFeaturedFocusVIDEO: material de tip hands-on cu Samsung Galaxy S20+

VIDEO: material de tip hands-on cu Samsung Galaxy S20+

Galaxy S20+

Se vede treaba că se apropie lansarea familiei Galaxy S20 de la Samsung. Până pe 11 februarie nu mai este chiar așa de mult timp. Iar materialele de tip leak cu telefoanele din această serie sunt tot mai dese. Cel mai recent, un scurt material video de tip hands-on cu Samsung Galaxy S20+, care dezvăluie o mare parte din trăsăturile fizice (și nu numai) ale acestui terminal.

Galaxy S20+

Unele informații se știau deja și sunt confirmate, altele sunt infirmate pe această cale, apar și noi detalii.

În primul rând vedem că sistemul de camere foto de pe spatele terminalului va avea patru senzori. Lipsește jack-ul de 3,5 mm, iar ecranul va avea o proporție de 20:9 (rezoluție 3200 x 1440 pixeli). Cititorul de amprentă digitală va fi integrat în display-ul despre care se spune că va avea o rată de refresh de 120 Hz. Iar camera foto frontală va avea un singur senzor, integrat într-un orificiu circular destul de discret.

Butonul fizic dedicat Bixby pare să dispară.

La nivel de detalii tehnice care au ieșit la iveală cu ocazia acestui material video, avem informații despre un acumulator cu o capacitate de 4500 mAh, dar și despre o combinație de memorie RAM de 12 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Cam atât pentru moment. Probabil că nu va dura mult până când vor leak-ui alte imagini, filme sau detalii tehnice. Așa că vă ținem informați!

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep