HomeFeaturedFocusPoze oficiale si specificatii tehnice complete pentru Samsung Galaxy Z Flip

Poze oficiale si specificatii tehnice complete pentru Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip

Chiar dacă informațiile despre cel de-al doilea terminal cu ecran flexibil al coreenilor nu sunt oficiale, ele vin de la o sursă cu un istoric foarte bun. Așa că sunt șanse foarte mari ca ele să fie corecte. Samsung Galaxy Z Flip bate la ușă (va fi disponibil de pe 14 februarie) și arată destul de bine.

Samsung Galaxy Z Flip

În plus, după prima interacțiune cu Galaxy Flex, aș fi tentat să spun că Samsung a implementat mai bine ca Huawei ecranul pliabil (da, știu, este o părere subiectivă, după interacțiuni de jumătate de oră cu fiecare terminal). Așa că sunt îndreptățit să cred că și Z Flip va fi un telefon interesant și bine făcut.

Desigur, va avea și un preț pe măsură, pentru că aceeași sursă vorbește despre un preț de 1500 euro (valabil pentru continentul nostru) sau 1400 dolari pentru America de Nord.

Ce primește un utilizator curajos, dispus să cumpere un Samsung Galaxy Z Flip, pentru acești bani?

Păi în primul rând un display Dynamic AMOLED Infinity Flex, cu o diagonală de 6,7 inchi (atunci când telefonul este deschis), rezoluție fullHD+ și aspect 22:9, prevăzut cu un orificiu pentru camera frontală. Plus un display mic, tot AMOLED, de 1,06 inchi (300 x 116 pixeli) cu funcție Always On.

Samsung Galaxy Z Flip

Mai apoi o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855+ cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB. Nu este cel mai nou chipset, dar este acolo sus, capabil de performanțe impresionante. Suficient chiar și pentru utilizatorii hard de Android.

Pe spate telefonul va avea un sistem dual camera, cu ambii senzori de câte 12 megapixeli (unul dintre ei ultra-wide), în timp ce camera foto frontală va fi de 10 megapixeli.

Un acumulator de 3300 mAh, un cititor de amprentă digitală plasat lateral și un Android 10 cu OneUI 2.0 peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Așa cum spuneam, Samsung Galaxy Z Flip va deveni disponibil pe 14 februarie, cu o lansare oficială pe 11 februarie, în cadrul evenimentului anual al coreenilor.

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep