HomeFeaturedFocusRealme X50 Pro obtine un scor record in AnTuTu Benchmark

Realme X50 Pro obtine un scor record in AnTuTu Benchmark

Realme X50 Pro

Numele terminalului este doar o supoziție pentru moment. Una pe care văd că au îmbrățișat-o mai multe voci cu greutate din media de specialitate. Însă scorul record înregistrat în AnTuTu Benchmark este o realitate. Și chiar dacă numele de cod al telefonului care a realizat performanța este Realme RMX2071, îi vom spune totuși în cele ce urmează Realme X50 Pro. Iar scorul la care tot facem referire este de 574.985 puncte.

Realme X50 Pro

Evident, o astfel de vizită în aplicația de benchmark se lasă și cu câteva urme legate de configurația testată. O astfel de urmă este chipset-ul Qualcomm Snapdragon 865. Cam singurul detaliu care a scăpat, spre deliciul fanilor de vârfuri de gamă.

Se anunță o competiție interesantă la vârful topului Androidelor în anul care tocmai a început. O competiție în care producătorii chinezi vor avea tot mai multe de spus.

La nivel de speculații, circulă informația că ecranul  lui Realme X50 Pro va fi perforat de un orificiu ce va găzdui o cameră foto frontală cu un singur senzor.

Alte detalii nu se cunosc despre terminal, cel puțin pentru moment. Însă cred că a reușit să capteze suficient de mult atenția publicului pasionat de telefoane foarte puternice, astfel încât nu va putea păstra foarte multe secrete pe măsură ce se va apropia de momentul lansării oficiale. Iar noi ne vom face datoria și vă vom ține la curent cu toate detaliile care vor ieși la iveală.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep