HomeFeaturedFocusCamerele de pe Sony Xperia 5 testate de DxOMark

Camerele de pe Sony Xperia 5 testate de DxOMark

Sony Xperia 5

Camerele foto sunt foarte importante pentru un utilizator de smartphone. Nu cred că este cazul să vă mai conving eu de acest lucru, sunt studii care afirmă că tot mai mulți utilizatori se bazează pe telefonul mobil pentru a surprinde momentele memorabile din vacanțe și preferă să nu mai care după ei și un aparat foto. Și unii dintre cei mai meticuloși analiști ai performanțelor camerelor foto de pe telefoanele smart sunt cei de la DxOMark. Care au testat un Sony Xperia 5, un compact chiar interesant. Iar impresiile lor vin să completeze un loc lăsat liber în momentul în care am testat noi terminalul și performanțele acestuia.

Scorul obținut de Sony Xperia 5 în testele DxOMark este destul de bun, dar nu impresionant. 91 de puncte a reușit să adune sistemul de trei camere foto (fiecare de câte 12 megapixeli). Cu un punct mai mult decât Samsung Galaxy Note 8 și iPhone 8 Plus. Un scor care în realitate pare chiar mai onorabil, dacă ne uităm la faptul că este compus din 101 puncte pe zona de fotografie și doar 83 puncte pentru înregistrarea video.

Eu zic că vestea este îmbucurătoare pentru amatorii de compacte Android, care chiar nu au cum să ignore un terminal ca Sony Xperia 5. Și care nu vor fi dezamăgiți de abilitățile foto ale acestui smartphone.

În ceea ce privește detaliile tehnice și modul de punctare folosit de cei de la DxOMark, aveți la dispoziție link-ul sursă.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep